• 09 APR. 13
  Radiologie Dentară

  Radiologie Dentară

  În imagistica dentară, clinica SmileDent Brașov folosește pentru radiografiile retroalveolare, aparatură digitală Trophy Kodak. Acesta realizează imagini de o calitate superioară, expunând organismul uman la o doză minimă de radiații.

  Expunerea organismului uman la radiații este permanentă, atât din surse naturale cât și artificiale, cum ar fi telefoanele mobile, echipamente electronice etc. Totuși efectele acestor radiații asupra organismului uman sunt prea mici pentru a fi considerate periculoase.

  În timpul oricărei investigații radiologice există de asemenea o expunere a pacientului la radiații ionizante (raze X). Pentru o informare clară asupra nivelului de radiații la care sunt expuși pacienții clinicii SmileDent, mai jos este o comparație între diverse niveluri de radiații emise.

  Comparație nivel radiații

  Servicii de estetica și profilaxie dentară

  • Albire Dentară

   Tratamentul de albire dentara este una din metodele folosite in estetica dentara pentru a imbunatati aspectul danturii prin indepartarea petelor de pe dinti si deschiderea culorii dintilor.

  • Profilaxia Dentară

   Profilaxia dentara are ca obiectiv atat prevenirea imbolnavirii dentare, cat si preintampinarea complicatiilor in cazul afectiunilor deja existente.

Servicii Stomatologice

 • Parodontologie

  Parodontoza este cauzată de bacterii care aderă la gingii, os și țesuturi. Deși sunt nedureroase la început, consecințele bolilor parodontale pot fi severe dacă nu sunt tratate la timp.

 • Endodonție

  Endodonția, cu ajutorul tratamentului de canal (îndepărtarea țesutului vascular nervos), are ca obiectiv final salvarea de la extracție a unui dinte cu rădăcina bolnavă.

 • Ortodonție

  Ortodonția este specialitatea care se ocupă cu îndreptarea poziției dinților și a rapoartelor dintre oasele maxilare, ajutând ca întreaga față să arate mai frumos.

 • Chirurgie Dentară

  Extracția dentară este cea mai frecventă intervenție chirurgicală întâlnită în stomatologie și este utilizată atunci când un dinte cauzează complicații sau este foarte distrus.

 • Radiologie Dentară

  În imagistica dentară, clinica SmileDent Brașov folosește pentru radiografiile retroalveolare, aparatură digitală Trophy Kodak, care expune organismul uman la o doză minimă de radiații.

 • Implanturi Dentare

  Implanturile pot înlocui unul sau mai mulți dinți, fiind totodată un sprijin pentru poduri sau pentru proteze, dacă pacientul nu mai are suficienți dinți care să permită acest lucru.

 • Suntem singura clinică stomatologică de la care pleci zâmbind!

  SmileDent Brașov are ca obiectiv oferirea de servicii stomatologice care să asigure întotdeauna satisfacția pacienților noștri.