• 09 APR. 13
  Biolase – Laser Stomatologic

  Biolase – Laser Stomatologic

  Laserul dentar Epic X este cea mai recenta inovatie cu laser stomatologic de la Biolase, cu aplicatii in chirurgia minim invaziva pe tesut moale, albire si terapia durerii.

  Dintre cele mai importante beneficii enumeram vindecarea accelerata, indepartarea de leziuni (ulcere aftoase, leziuni herpetice) si eliminarea  temporara a  durerilor minore in regiunea maxilo-faciala orala.

   Albire Laser StomatologicStudiile au aratat ca albirea intregii cavitati dentare efectuata intr-o singura sedinta de doar 20 de minute realizeaza intre 4 si 6 nuante de albire.

   

Servicii Stomatologice

 • Parodontologie

  Parodontoza este cauzată de bacterii care aderă la gingii, os și țesuturi. Deși sunt nedureroase la început, consecințele bolilor parodontale pot fi severe dacă nu sunt tratate la timp.

 • Endodonție

  Endodonția, cu ajutorul tratamentului de canal (îndepărtarea țesutului vascular nervos), are ca obiectiv final salvarea de la extracție a unui dinte cu rădăcina bolnavă.

 • Ortodonție

  Ortodonția este specialitatea care se ocupă cu îndreptarea poziției dinților și a rapoartelor dintre oasele maxilare, ajutând ca întreaga față să arate mai frumos.

 • Chirurgie Dentară

  Extracția dentară este cea mai frecventă intervenție chirurgicală întâlnită în stomatologie și este utilizată atunci când un dinte cauzează complicații sau este foarte distrus.

 • Radiologie Dentară

  În imagistica dentară, clinica SmileDent Brașov folosește pentru radiografiile retroalveolare, aparatură digitală Trophy Kodak, care expune organismul uman la o doză minimă de radiații.

 • Implanturi Dentare

  Implanturile pot înlocui unul sau mai mulți dinți, fiind totodată un sprijin pentru poduri sau pentru proteze, dacă pacientul nu mai are suficienți dinți care să permită acest lucru.

 • Suntem singura clinică stomatologică de la care pleci zâmbind!

  SmileDent Brașov are ca obiectiv oferirea de servicii stomatologice care să asigure întotdeauna satisfacția pacienților noștri.