• 09 APR. 13
  Implanturi Dentare

  Implanturi Dentare

  Implanturile pot înlocui unul sau mai mulți dinți. De asemenea, acestea pot reprezenta un sprijin pentru lucrări mai mari (poduri) sau pentru proteze, dacă pacientul nu mai are suficienți dinți care să permită acest lucru.

  Materialul de baza pentru implanturile dentare este titanul. Acest material este compatibil cu tesutul uman (biocompatibil) si formeaza o legatura stransa cu osul (osteointegrare). Titanul are un comportament biologic neutru si nu provoaca reactii alergice sau reactii de corp strain.

  Ce este implantul dentar?
  Implantul dentar este practic un mic surub de titan care inlocuieste radacina dentara. Interventia chirurgicala prespune inserarea implantului in osul maxilar superior sau inferior, operatie complet nedureroasa.

  protetica dentara

  Implanturile dentare au ca scop înlocuirea dinților care lipsesc. Teoretic, orice dinte pierdut ar putea fi înlocuit cu un implant dentar. Cu toate că implanturile sunt necesare în cazul în care pacientul pierde un dinte sau mai mulți, implantarea nu este necesară în cazul edentației totale. Pentru un pod dentar sunt suficiente de obicei 4 – 6 – 8 implanturi per maxilar.

Servicii Stomatologice

 • Parodontologie

  Parodontoza este cauzată de bacterii care aderă la gingii, os și țesuturi. Deși sunt nedureroase la început, consecințele bolilor parodontale pot fi severe dacă nu sunt tratate la timp.

 • Endodonție

  Endodonția, cu ajutorul tratamentului de canal (îndepărtarea țesutului vascular nervos), are ca obiectiv final salvarea de la extracție a unui dinte cu rădăcina bolnavă.

 • Ortodonție

  Ortodonția este specialitatea care se ocupă cu îndreptarea poziției dinților și a rapoartelor dintre oasele maxilare, ajutând ca întreaga față să arate mai frumos.

 • Chirurgie Dentară

  Extracția dentară este cea mai frecventă intervenție chirurgicală întâlnită în stomatologie și este utilizată atunci când un dinte cauzează complicații sau este foarte distrus.

 • Radiologie Dentară

  În imagistica dentară, clinica SmileDent Brașov folosește pentru radiografiile retroalveolare, aparatură digitală Trophy Kodak, care expune organismul uman la o doză minimă de radiații.

 • Implanturi Dentare

  Implanturile pot înlocui unul sau mai mulți dinți, fiind totodată un sprijin pentru poduri sau pentru proteze, dacă pacientul nu mai are suficienți dinți care să permită acest lucru.

 • Suntem singura clinică stomatologică de la care pleci zâmbind!

  SmileDent Brașov are ca obiectiv oferirea de servicii stomatologice care să asigure întotdeauna satisfacția pacienților noștri.