• 25 FEB. 13
  Estetică Dentară

  Estetică Dentară

  Această specializare se adresează pacienților care-și doresc dinți sănătoși, bine aliniați, cât mai armonizați cu fizionomia dvs. și nu în ultimul rând, cât mai albi. Zâmbetul dumneavoastră este influențat de factori precum forma feței, forma și culoarea danturii, respectiv de proporția dinților.

  Identificarea nevoilor de estetică dentară a pacienților SmileDent se face individual, în urma unei analize amănunțite interdisciplinare și a unei bune comunicari între personalul medical și pacient.

  Din fericire, tehnologia actuală, foarte avansată, ne pune la îndemână o gamă foarte variată de mijloace, iar echipa de la SmileDent vă poate ajuta să dobândiți un zâmbet spectaculos, mai alb și mai strălucitor, așa cum vi-l doriți.

  Servicii de estetica și profilaxie dentară

  • Estetică Dentară

   Zâmbetul perfect este la un click distanță! Echipa SmileDent Brașov îți oferă consultanță de specialitate în domeniul esteticii dentare.

  • Albire Dentară

   Tratamentul de albire dentara este una din metodele folosite in estetica dentara pentru a imbunatati aspectul danturii prin indepartarea petelor de pe dinti si deschiderea culorii dintilor.

  • Profilaxia Dentară

   Profilaxia dentara are ca obiectiv atat prevenirea imbolnavirii dentare, cat si preintampinarea complicatiilor in cazul afectiunilor deja existente.

  • Stomatologie Pediatrică

   În vederea îndepărtării minime de țesut dentar, SmileDent folosește în metodele de tratament pedodontic, soluția Carisolv, structura dentară sănătoasă fiind astfel neafectată.

Servicii Stomatologice

 • Parodontologie

  Parodontoza este cauzată de bacterii care aderă la gingii, os și țesuturi. Deși sunt nedureroase la început, consecințele bolilor parodontale pot fi severe dacă nu sunt tratate la timp.

 • Endodonție

  Endodonția, cu ajutorul tratamentului de canal (îndepărtarea țesutului vascular nervos), are ca obiectiv final salvarea de la extracție a unui dinte cu rădăcina bolnavă.

 • Ortodonție

  Ortodonția este specialitatea care se ocupă cu îndreptarea poziției dinților și a rapoartelor dintre oasele maxilare, ajutând ca întreaga față să arate mai frumos.

 • Chirurgie Dentară

  Extracția dentară este cea mai frecventă intervenție chirurgicală întâlnită în stomatologie și este utilizată atunci când un dinte cauzează complicații sau este foarte distrus.

 • Radiologie Dentară

  În imagistica dentară, clinica SmileDent Brașov folosește pentru radiografiile retroalveolare, aparatură digitală Trophy Kodak, care expune organismul uman la o doză minimă de radiații.

 • Implanturi Dentare

  Implanturile pot înlocui unul sau mai mulți dinți, fiind totodată un sprijin pentru poduri sau pentru proteze, dacă pacientul nu mai are suficienți dinți care să permită acest lucru.

 • Suntem singura clinică stomatologică de la care pleci zâmbind!

  SmileDent Brașov are ca obiectiv oferirea de servicii stomatologice care să asigure întotdeauna satisfacția pacienților noștri.